preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 20. 10. 2008. 00:00 | RSS

Radionice o CARNetovom CMS-u za škole u sklopu Webfestivala 2008

CARNet poziva nastavnike da se prijave na radionice o CARNetovom CMS sustavu za škole, organizirane u sklopu natjecanja Webfestival 2008 i CARNetove korisničke konferencije - CUC 2008.

CARNetov __CMS za škole__ je sustav razvijen i dizajniran posebno za potrebe škola, koji omogućava jednostavno kreiranje i ažuriranje web stranica, bez velikih tehničkih predznanja. __Webfestival 2008__, natjecanje autora web sadržaja, ove će godine nagrađivati webove škola izrađene u CARNetovom CMS-u. U sklopu Webfestivala organizirane su i uvodne radionice o CMS-u, tijekom kojih će se polaznici moći upoznati s načinima kreiranja web sjedišta škole, dostupnim alatima te s tehničkom administracijom weba. Radionice će se održavati: 28. listopada 2008. u Osijeku, 30. listopada 2008. u Zadru i 4. studenoga 2008. u Zagrebu. CMS radionice namijenjene su prvenstveno administratorima škola, ali i ostalima koji su u doticaju s kreiranjem i održavanjem web stranica škole.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem web obrasca na adresi http://www.carnet.hr/edupoint/estudent/prijava ili elektroničkom poštom na adresu webfestival@carnet.hr. Detaljne informacije o trajanju, sadržaju, terminima i lokacijama radionica potražite na stranici http://webfestival.skole.hr/radionice.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju