preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 9. 12. 2002. 00:00 | RSS

Cisco akademija u Dubrovniku - promocija prve generacije

U sklopu proslave Dana Veleučilišta u Dubrovniku, 12. prosinca dodijeljene su diplome prvoj generaciji polaznika lokalne Cisco akademije Veleučilišta.

Nastavu je završilo 32 polaznika od kojih su većina redovni studenti Veleučilišta u Dubrovniku. Krajem studenoga nastavu je počela pohađati druga generacija dubrovačkih polaznika. Program Cisco akademije mrežnih tehnologija u Hrvatsku je 2000. godine uvela Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet koja je time postala prva regionalna akademija, zadužena za pokretanje lokalnih akademija na području cijele države.

Ove je jeseni nastavni program CARNetove akademije upisala treća generacija polaznika CCNA programa i prva generacija CCNP programa. Pored CARNetove regionalne akademije, nastavni se program održava na već spomenutoj lokalnoj akademiji Veleučilišta u Dubrovniku, Veleučilištu u Splitu, Tehničkom veleučilištu Zagreb, Tehničkoj školi Ruđera Boškovića (Zagreb), tvrtki Recro Net (Zagreb) te na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku. Više informacija o CARNetovoj akademiji mrežnih tehnologija potražite na adresi: http://www.carnet.hr/camt/.

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju