preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 19. 2. 2003. 00:00 | RSS

Započele prijave na TNC&CUC 2003!

Prošli tjedan na adresi http://www.terena.nl/tnc2003/registration počela je on-line registracija za sudjelovanje na TERENA Networking Conference and CARNet User`s Conference 2003. CARNet je članovima akademske i istraživačke zajednice u Hrvatskoj osigurao subvencioniranu kotizaciju, a više informacija o tome potražite na http://www.carnet.hr/cuc/hr/news/index.html.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet od 19. do 23. svibnja u zagrebačkom hotelu Opera organizira petu po redu Internet konferenciju - CARNet Users Conference 2003 (CUC). Ovogodišnja će konferencija okupiti oko 500 sudionika (od čega njih 300 iz međunarodnog okruženja), a CARNet je organizira u suradnji s europskom udrugom akademskih mreža - TERENA-om (TERENA Networking Conference - TNC). Konferencijski je program objavljen na webu (http://www.terena.nl/tnc2003/), a prošloga su tjedna započele on-line prijave na adresi: http://www.terena.nl/conferences/tnc2003/registration/ .

Naslov zajedničke konferencije TNC&CUC2003 "User Opportunities/Network Challenges" iskazuje želju TERENA-e i CARNeta da svjetskoj i hrvatskoj stručnoj, ali i korisničkoj javnosti ponude jedinstvenu priliku razmjene iskustava između korisnika mrežnih tehnologija i onih koje te tehnologije razvijaju. CARNet je članovima akademske i istraživačke zajednice u Hrvatskoj omogućio sudjelovanje po subvencioniranim kotizacijama.

Zainteresirane pozivamo da se što prije registriraju preko on-line forme jer je broj povoljnijih prijava ograničen. Više informacija na adresi http://www.carnet.hr/cuc/news/index.html.

Nikolina Bradić Belobrajdić

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju