preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 4. 3. 2003. 00:00 | RSS

Edupoint nastavlja s tečajevima

Na adresi http://edupoint.carnet.hr/raspored dostupan je raspored tečajeva o Internetu koje je Edupoint pripremio za ljetni semestar na visokim učilištima u Osijeku, Rijeci i Splitu.

CARNetov edukacijski centar Edupoint za ljetni je semestar na visokim učilištima u Osijeku, Rijeci i Splitu pripremio novu seriju tečajeva o Internetu za profesore i studente. Raspored tečajeva dostupan je na adresi: http://edupoint.carnet.hr/raspored.

Polaznici, članovi akademskih zajednica u spomenutim gradovima, mogu bez naknade naučiti osnove weba, kako koristiti elektroničku poštu, kako izraditi web stranice uz pomoć Front Pagea, a omogućeno im je i upoznavanje s Unixom. Tečajevi će se održati na sljedećim lokacijama: 1. Split (http://edupoint.carnet.hr/sateliti/split/split.html) Građevinski fakultet, učionica br. 1112, prizemlje Ulica Matice hrvatske 15 Split 2. Rijeka (http://edupoint.carnet.hr/sateliti/rijeka/rijeka.html) Ekonomski fakultet Ulica Ivana Filipovića 4, 1. kat Rijeka 3. Osijek (http://edupoint.carnet.hr/sateliti/osijek/osijek.html) Elektrotehnički fakultet Ulica kneza Trpimira 2b, 3. kat Osijek Prijave se primaju ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10 do 12 sati u CARNetovim čvorištima u Splitu, Rijeci i Osijeku. Studenti i zaposlenici fakulteta ili znanstvenih ustanova moraju predočiti potvrdu o svom statusu ukoliko u ovoj akademskoj godini nisu pohađali tečajeve Edupointa.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju