preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 12. 3. 2003. 00:00 | RSS

Cisco akademija u Splitu - promocija prve generacije

Promocija prve generacije polaznika Cisco akademije mrežnih tehnologija Veleučilišta u Splitu održana je 10. ožujka u prostorijama spomenutog Veleučilišta. Akademiju je uspješno završilo 11 polaznika, a diplome su im uručili voditelji lokalne Cisco akademije.

Na promociji prve generacije polaznika Cisco akademije mrežnih tehnologija Veleučilišta u Splitu, koja je održana 10. ožujka u prostorijama spomenutog Veleučilišta, uručene su diplome polaznicima koji su uspješno završili CCNA program Cisco akademije i time počeli s pripremama za polaganje CCNA certifikata. Diplome su polaznicima uručili voditelji lokalne Cisco akademije dr. sc. Julije Ožegović i gospodin Ljubomir Hrboka, dipl. ing. Trenutno na Veleučilištu u Splitu Cisco akademiju pohađaju još četiri generacije polaznika. Nova generacija s radom bi trebala početi na jesen ili kad se prijavi dovoljan broj polaznika.

Prijave zainteresiranih za pohađanje akademije primaju se stalno, a sve dodatne informacije o Lokalnoj Cisco akademiji Veleučilišta u Splitu mogu se dobiti na: cisco@vest.hr. Podsjetimo da je program Cisco akademije mrežnih tehnologija u Hrvatsku 2000. godine uveo CARNet i time postao prva regionalna akademija, zadužena za pokretanje lokalnih akademija na području cijele države. Više informacija o CARNetovoj akademiji mrežnih tehnologija potražite na adresi: http://www.carnet.hr/camt/

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju