preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 6. 11. 2008. 00:00 | RSS

Proglašeni pobjednici natjecanja Webfestival 2008

Ocjenjivački sud Webfestivala 2008 proglasio je pobjednike natjecanja, koje se ove godine bavilo webovima škola izrađenim u CARNetovom CMS-u. Stručni i nezavisni ocjenjivački sud je webove škola ocjenjivao na temelju četiri kriterija – informativnosti, iskorištenosti potencijala CMS-a, inovativnosti i općeg dojma, a najboljima je proglasio: Osnovnu školu „Matija Gubec“ Cernik, II. gimnaziju Osijek i III. osnovnu školu Čakovec.  

Uz tri najbolja weba, ocjenjivački je sud posebnu pohvalu za kvalitetu web stranica u CMS-u dodijelio webovima još 9 škola. Natjecanje je trajalo do 1. listopada, a bile su uključene sve škole koje su prije završetka natjecanja otvorile web stranice u CARNetovom CMS-u. Od 450 škola, koliko ih je bilo na početku, u drugi krug je ušla 91 škola.

Pobjednicima će vrijedne nagrade biti dodijeljene 11. studenog 2008., od 10:30 - 11:30, na Webfestival događanju u sklopu CUC konferencije. Osim dodjele nagrada, program događanja će uključivati i priču o razvoju CMS-a za škole, kao i dio posvećen nastavnicima koji su sudjelovali u njegovu razvoju i usavršavanju.

Webove škola može ocijeniti i publika putem javnog online glasanja, a webu koji na taj način osvoji najveći broj glasova bit će dodijeljena nagrada publike. Pobjednik prema ocjeni publike bit će poznat 10. studenog 2008. u podne.

Više o Webfestivalu 2008, pobjednicima natjecanja i dodjeli nagrada saznajte na stranici http://webfestival.skole.hr.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju