preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 12. 11. 2008. 00:00 | RSS

Dodjeljene nagrade pobjednicima Webfestivala 2008

Na Webfestival događanju koje se 11. studenog 2008. održalo na Tehničkom fakultetu u Rijeci u sklopu CUC-a 2008 dodijeljene su nagrade pobjednicima ovogodišnjeg Webfestival natjecanja.

Ocjenjivački sud natjecanja najboljima je proglasio Osnovnu školu „Matija Gubec“ Cernik, II. gimnaziju Osijek i III. osnovnu školu Čakovec. Uz to pohvalu ocjenjivačkog suda je dobilo još 9 srednjih i osnovnih škola, a najboljim prema odluci publike je proglašen web II. osnovne škole Čakovec.

Prisutne je pozdravio ravnatelj CARNeta, gospodin Zvonimir Stanić, a osim dodjele nagrada, program događanja je uključivao i priču o razvoju CARNetovog CMS-a za škole, te dio posvećen nastavnicima koji su sudjelovali u njegovu razvoju i usavršavanju. CARNetovom timu je, naime, pri razvoju CMS-a povratnim informacijama i testiranjem pomoglo 8 nastavnika iz škola diljem Hrvatske, kojima smo se ovim putem zahvalili.

Više o Webfestivalu 2008 saznajte na stranici http://webfestival.skole.hr, a snimku događanja potražite na stranicama CUC-a po završetku konferencije.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju