preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 18. 11. 2008. 00:00 | RSS

Nagradni natječaj Iskon Interneta za DUO.CARNet uslugu

Svim korisnicima DUO.CARNet usluge Iskon osigurava dodatne bodove za sudjelovanje u nagradnom natječaju Zapali s ekipom u London koji je upravo u tijeku.

Naime, putem Facebook aplikacije pod nazivom Zapali s ekipom u London korisnici Facebook-a mogu se uključiti u nagradni natječaj kojim Iskon traži orginalne fotografije i komentare. One najorginalnije koji za vrijeme trajanja natječaja prikupe najveći broj bodova Iskon će nagraditi putovanjem za pet osoba na doček Nove godine u London, prijenosnim računalom ili digitalnim fotoaparatom.

Svaki sudionik natječaja uz fotografiju nominira i svoja četiri Facebook prijatelja koja želi povesti sa sobom. Korisnici Facebooka koji su ujedno i Iskonovi DUO.CARNet korisnici ostvaruju pravo na dodatne bodove. Ako je osoba koja prijavljuje fotografiju na natječaj DUO.CARNet korisnik dobiva početnih 250 bodova, a svaki nominirani član ekipe koji je DUO.CARnet korisnik donosi grupi dodatnih 100 bodova.

Nagradni natječaj traje do 15.12. 2008. godine.

DUO.CARNet uslugu koja uključuje brzi pristup internetu te povoljnije telefoniranje mogu zatražiti djelatnici, suradnici, studenti i učenici CARNetovih ustanova članica u Hrvatskoj.

DUO.CARNet omogućuje za 1,00 kn mjesečno neograničeno surfanje - flat ADSL, brzinom do 5Mbps/512 Kbps, uz mogućnost korištenja bežičnog pristupa putem WLAN modema kojeg korisnici dobivaju unutar paketa. Cijena priključka iznosi 1,00 kn, a mjesečna naknada za korištenje paketa je 99,00 kn. Osim brzog pristupa internetu korisnicima se omogućuje povoljnije telefoniranje uz zadržavanje postojeće telefonske linije i broja, a za troškove korištenja primat će samo jedan mjesečni račun od Iskona.

Svi novi korisnici DUO.CARNet usluge koji to postanu do 15.12.2008. kao dar dobrodošlice od Iskona dobivaju HP višenamjenski pisač.

Više o DUO:CARNet usluzi saznajte ovdje.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju