preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 26. 3. 2003. 00:00 | RSS

TNC&CUC - rana kotizacija do 31.3.

Prijavite se na TNC&CUC 2003! Do 31. ožujka vrijede uvjeti povoljnije kotizacije. Članovima akademske i istraživačke zajednice osigurana subvencionirana cijena kotizacije.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet u suradnji s europskom udrugom akademskih mreža - TERENA-om od 19. do 23. svibnja u zagrebačkom hotelu Opera organizira "Joint TERENA Networking Conference and CARNet Users Conference".

Prijave za konferenciju su moguće na adresi: http://www.terena.nl/conferences/tnc2003/registration/ od sredine veljače, a ovom Vas prilikom podsjećamo da do 31. ožujka vrijede uvjeti rane (povoljnije) kotizacije. Naglašavamo da je CARNet članovima akademske i istraživačke zajednice u Hrvatskoj omogućio sudjelovanje na ovoj uglednoj međunarodnoj konferenciji po subvencioniranim kotizacijama (750 kuna za ranu prijavu). Kako je broj prijava za CARNetove korisnike ograničen, zainteresirane pozivamo da se što prije registriraju preko on-line forme te da iskoriste povoljnije uvjete rane kotizacije.

Više informacija o konferenciji možete dobiti na adresi: http://www.carnet.hr/cuc/ i http://www.terena.nl/tnc2003/ , a detaljan program konferencije potražite na: http://www.terena.nl/conferences/tnc2003/programme/ .

Nikolina Bradić Belobrajdić

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju