preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 3. 3. 2009. 00:00 | RSS

U suradnji s T-Mobile Hrvatska CARNet pokrenuo novu slugu – Stick2CARNet

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet i tvrtka T-Mobile Hrvatska u srijedu, 4. ožujka 2009. godine pokreću novu uslugu pristupa mobilnom Internetu za sve članove akademske zajednice, kao i sve u sustavu osnovnog i srednjeg školstva.

Usluga, komercijalnog naziva Stick2CARNet, nudi mogućnost bežičnog spajanja na CARNet mrežu korištenjem HSDPA, UMTS, EDGE i GPRS tehnologije tvrtke T-Mobile Hrvatska, a dostupna je na cijelom području Republike Hrvatske.

Usluga Stick2CARNet temeljena je na Mobile Internet tarifnim modelima T-Mobilea te nudi 50 % povoljniju mjesečnu naknadu za iste pakete prijenosa podataka. Tako omogućava 500 MB mjesečnog prometa  uz mjesečnu naknadu od svega 50 kn – umjesto 100 kuna kolika je u tarifnom modelu Mobile Internet 500 MB. Mobile Internet 1 GB u usluzi Stick2CARNet  nudi  1GB mjesečnog prometa za 100 kn naknade umjesto 200 kn, a 3GB mjesečnog prometa dostupno je uz naknadu od 150 kn. Osim toga, svaki korisnik koji potpiše ugovor na 24 mjeseca u promotivnom razdoblju do 16. svibnja moći će iskoristiti poklon bon u vrijednosti od 500 kn za kupnju prijenosnog računala.

Za ostvarivanje veze koristi se autentikacijska i autorizacijska infrastruktura sustava znanosti, osnovnog i srednjeg školstva i visokog obrazovanja AAI@EduHr. Više na www.aaiedu.hr.
Dodatne informacije o usluzi saznajte ovdje.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju