preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 18. 4. 2003. 00:00 | RSS

Internet u obrazovanju ide dalje

Edupoint je u posljednja dva dana na tri visoka učilišta u Hrvatskoj održao predavanje pod nazivom Internet u obrazovanju. Podsjećamo da je cilj predavanja informirati profesore o višestrukim mogućnostima primjene Interneta u edukaciji.

Predavanje pod nazivom Internet u obrazovanju, koje je za nastavno osoblje visokih učilišta u Hrvatskoj pripremio CARNetov edukacijski centar Edupoint, održalo se u posljednja dva dana na tri hrvatska visoka učilišta. U srijedu, 16. travnja, predavanje je održano Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu te na Građevinskom fakultetu u Osijeku. Treće predavanje održano je jučer, 17. travnja, na Prehrambeno - biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Na oba predavanja održana u srijedu, 16. travnja, bilo je prisutno oko 20-tak profesora, dok ih je na jučer održanom predavanju bilo prisutno 10-ak.

Za one koji još ne znaju, predavanje Internet u obrazovanju sastavni je dio promotivne akcije kojom Edupoint profesore na visokim učilištima u Hrvatskoj želi informirati o višestrukim mogućnostima primjene Interneta u učenju i poučavanju. Preporučuje se svima koji žele napraviti korak dalje u svom nastavnom procesu i tako pojačati ugled svoje ustanove. Predavanje je pobudilo veliku zainteresiranost kod nastavnog osoblja, pa je u nadolazećem periodu njegovo održavanje organizirano na čak 30-tak visokih učilišta diljem Hrvatske. Ako Vas zanima kako su izgledala predavanja u protekla dva dana, posjetite adresu: http://edupoint.carnet.hr/ .

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju