preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 22. 4. 2009. 00:00 | RSS

Nacionalna videokonferencija: "Upis na visoka učilišta u RH u akademskoj godini 2010./2011."

U organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet, Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja i Agencije za znanost i visoko obrazovanje, dana 24. travnja (petak) 2009. godine, od 14 do 17 sati, održat će se videokonferencija na temu: "Upis na visoka učilišta u RH u akademskoj godini 2010./2011.", koju će održati prof.dr.sc. Vedran Mornar, dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Videokonferencija će se održati u XV. Gimnaziji (MIOC) u Zagrebu. U svom predavanju, prof. Mornar će pripremiti učenike za upis na visoka učilišta u predstojećoj akademskoj godini, te opisati proceduru prijava ispita državne mature.

U organizaciji CARNeta, u videokonferencijskim dvoranama diljem Hrvatske, predavanje prof. dr.sc. Mornara pratiti će predstavnici učenika trećih razreda četverogodišnjih srednjih škola, te će moći postavljati pitanja vezana uz tematiku državne mature i upisa na visoka učilišta. CARNet će tako videokonferencijski povezati sljedeće gradove: Zagreb, Varaždin, Slavonski Brod, Pulu, Rijeku, Zadar, Split, Osijek, Dubrovnik, Gospić, Knin, Požegu, Šibenik i Vukovar. Sve su škole u gradovima u kojima će se održavati videokonferencija dobile rasporede u koje će institucije uputiti učenike.

Učenici škola iz ostalih gradova i mjesta diljem Hrvatske videokonferenciju će moći pratiti na linku http://mod.carnet.hr/index.php?q=watch&id=676, a snimka će kasnije biti objavljena na MoD portalu na linku http://mod.carnet.hr. Za učenike koji će pratiti Internet prijenos (streaming) otvoriti će se e-mail adresa matura-pitanja@carnet.hr, putem koje će učenici prof. Mornaru moći postavljati pitanja.
 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju