preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 25. 4. 2003. 00:00 | RSS

Prijave na konferenciju do 9.5.

Do 9. svibnja traju on-line prijave za Joint TERENA Networking Conference and CARNet Users` Conference 2003 koja se od 19. do 22. svibnja 2003. održava u zagrebačkom hotelu Opera.

Podsjećamo Vas da do 9. svibnja traju on-line prijave za Joint TERENA Networking Conference and CARNet Users` Conference 2003 koja se od 19. do 22. svibnja 2003. održava u zagrebačkom hotelu Opera. Glavna područja konferencije sa sloganom «User Opportunities/Network Challanges» su: Middleware, Grid, napredne mrežne tehnologije, multimedijski i videokonferencijski sustavi, mrežne aplikacije i podrška korisnicima. Od niza popratnih događanja u okviru ove međunarodne konferencije izdvajamo radionicu na temu H.323 videokonferencija te dvije radionice o mrežnim tehnologijama u organizaciji tvrtki CISCO i Juniper. Pored ostalih, predavači na konferenciji su Tony Bates (University of British Columbia, Canada), Peter Kirstein (University College London, UK), Ian Foster (Argonne National Laboratory and University of Chicago) i Ken Klingenstein (University of Chicago, USA), Kim Weltman (Maastricht McLuhan Institute, Netherlands). Konferenciju zajednički organiziraju Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet i europska udruga akademskih i istraživačkih mreža TERENA, obje s nizom vlastitih konferencija za sobom.

CARNet i TERENA ove godine žele zajednički omogućiti, svjetskoj i hrvatskoj stručnoj i korisničkoj javnosti, sučeljavanje planova i smjerova razvoja mrežnih tehnologija s korisničkim očekivanjima i potrebama. Napominjemo da je CARNet članovima akademske i istraživačke zajednice omogućio subvencioniranu kotizaciju za sudjelovanje na spomenutoj konferenciji. Redovna kotizacija iznosi 500 EUR, a broj prijava za subvencioniranu kotizaciju od 800 kuna je ograničen, pa vas pozivamo da se prijavite čim prije. Informacije o konferenciji i prijavama pronađite na adresama http://www.carnet.hr/cuc/ i http://www.terena.nl/tnc2003/.

Zoran Birimiša

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju