preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 14. 5. 2009. 00:00 | RSS

Videokonferencija "Novi sustav upisa na visoka učilišta u RH"

U organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje i Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet u petak, 29. svibnja 2009. godine od 10 do 12 sati, održat će se videokonferencija na temu "Novi sustav upisa na visoka učilišta u RH".

Tijekom videokonferencije prof. dr. sc. Vedran Mornar, dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu i Igor Drvodelić, u ime Središnjeg prijavnog ureda pri Agenciji za znanost i visoko obrazovanje  upoznat će predstavnike visokih učilišta s načinom prijava na studijske programe koji će se primjenjivati od 2010. godine.

Na videokonferenciji koja će se istovremeno održati u Zagrebu (Veterinarski fakultet), Varaždinu (Fakultet organizacije i informatike), Slavonskome Brodu (Strojarski fakultet), Puli (Sveučilište Jurja Dobrile), Rijeci (Tehnički fakultet), Zadru (Sveučilište u Zadru), Splitu (Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje), Osijeku (Elektrotehnički fakultet), Dubrovniku (Sveučilište u Dubrovniku), Kninu (Veleučilište Marko Marulić), Požegi (Veleučilište), Gospiću (Odsjek za učiteljski studij) i Vukovaru (Veleučilište Lavoslav Ružička) sudjelovat će predstavnici visokih učilišta u navedenim gradovima.

Svi ostali zainteresirani moći će videokonferenciju pratiti na adresi
http://mod.carnet.hr/index.php?q=watch&id=680
Snimka videokonferencije bit će objavljena na MoD portalu na adresi http://mod.carnet.hr.

Svi koji će videokonferenciju pratiti putem Interneta, moći će tijekom prijenosa postavljati pitanja putem e-mail adrese spu@azvo.hr.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju