preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 6. 7. 2009. 00:00 | RSS

CARNet i ove godine dobio Comenius EduMedia nagradu

CARNet je i ove godine dobio europsku nagradu Pečat Comenius EduMedia. Nagrađeni online tečaj pod nazivom „E-tečaj za e-mentore" izrađen je za potrebe i u koordinaciji CARNetovog edukacijskog centra, a autori tečaja su Vjekoslav Hlede, Željana Vučina i Tomislav Stipančić.

Comenius EduMedia Awards je europski natječaj za didaktičke multimedijalne proizvode i materijale, a odvija se u organizaciji Gesellschaft für Pädagogik und Information – GPI.  Svečanost dodjele nagrada sudionicima, četrnaesta po redu, održana je 19.6.2009. godine u Berlinu. Ove je godine na natječaju sudjelovalo oko 170 sudionika iz 10 europskih zemalja: Austrije,  Bugarske, Francuske, Grčke, Hrvatske, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, Slovenije i Švicarske.

CARNetov tečaj „E-tečaj za e-mentore" je prema odluci međunarodnog žirija osvojio Pečat Comenius EduMedia 2009 kojim se potvrđuje njegova kvaliteta i to u kategoriji stručnog usavršavanja. CARNet je ovime dobio pravo primijeniti logotip Pečat Comenius EduMedia na nagrađenome tečaju.

Oglednoj verziji nagrađenog „E-tečaja za e-mentore“ moguće je pristupiti na adresi http://moodle.carnet.hr uz pomoć zaporke mentor. Ako posjedujete elektronički identitet u AAI@EduHr sustavu, možete pohađati tečaj bez naknade. Prijave na tečaj bit će otvorene u rujnu na adresi http://www.carnet.hr/onlinetecajevi/prijava, a tečaj se nastavlja održavati od listopada ove godine.

Više o natječaju možete pročitati na stranicama  www.gpi-online.de gdje je objavljen popis svih nagrađenih institucija i pojedinaca.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju