preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 8. 5. 2003. 00:00 | RSS

Login@Europe - dodijeljene nagrade

Ministarstvo za europske integracije proglasilo je pobjednike i dodijelilo nagrade najboljima sudionicima Login@Europe, natjecanja kojeg je organiziralo u suradnji s CARNetom.

U povodu obilježavanja Europskog tjedna (od 4. do 11. svibnja) Ministarstvo za europske integracije je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva proglasilo pobjednike i dodijelilo nagrade najboljima sudionicima natjecanja Login@Europe. U sklopu natjecanja, koje Ministarstvo za europske integracije organiziralo u suradnji s CARNetom, učenici osnovnih i srednjih škola pokazali su svoje umijeće u izradi Internet stranica na temu "Učimo o Europskoj uniji".

Na natjecanju je pobijedio tim iz zagrebačke Osnovne škole Grofa Janka Draškovića. Drugu nagradu osvojio je tim zadarske Medicinske škole Ante Kuzmanića, dok je treća nagrada pripala timu iz križevačke Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga. Izravan prijenos dodijele nagrada, zahvaljujući tehničkoj podršci CARNeta, bilo je moguće pratiti na adresi http://logineurope.mei.hr/ . CARNet je osim tehničke podrške osigurao i prostor na serveru za nagrađene učeničke stranice, a njegovi su stručnjaci ujedno bili i članovi komisije koja je odabirala najbolje radove.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju