preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 9. 10. 2009. 00:00 | RSS

Još jedna CMS radionica u Zagrebu

Zbog velikog interesa određen je još jedan dodatni datum radionice o korištenju CARNetovog CMS sustava za škole u Zagrebu, koja se održava u sklopu natjecanja Skockajte web!.

Radionica se održava u utorak, 13.10., od 10 do 15 sati u prostorijama CARNeta, na adresi Josipa Marohnića 5.

Podsjećamo, na radionici će biti objašnjen postupak aktiviranja web stranica škole u CARNetovom CMS-u, načini unosa sadržaja i administracije korisnika, te ostale administratorske opcije i mogućnosti vezane uz upravljanje webom škole. Radionica je namijenjena prvenstveno administratorima škola, ali i ostalim zaposlenicima škola koji su u doticaju s kreiranjem i održavanjem web stranica škola. Preduvjet za sudjelovanje je posjedovanje elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr i administratorskih ovlasti za pristup webu škole.

Svi zainteresirani za radionicu mogu se prijaviti putem online obrasca 'Prijava na CMS radionicu' na http://www.skole.hr/natjecanja/CMS/radionice/prijava.

Obzirom da je broj polaznika na radionici ograničen na 12, na radionici mogu sudjelovati isključivo polaznici koji su se prijavili putem online obrasca.

Natjecanje Skockajte web! započelo je 1. rujna, a na sudjelovanje su pozvane sve hrvatske škole koje imaju ili će tek otvoriti svoje webove u CARNetovom CMS-u. Škole se do 15. listopada mogu prijaviti u jednu od kategorija: seniori (škole koje su web u CMS-u otvorile do 10. lipnja 2009.) i juniori (škole koje su web u CMS-u otvorile nakon 10. lipnja, zaključno s 15. listopadom 2009.).

Više o natjecanju i radionicama moguće je pročitati na http://www.skole.hr/natjecanja/CMS.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju