preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 20. 5. 2003. 00:00 | RSS

Poslijepodnevna predavanja drugog dana

Poslijepodnevna predavanja o Middlewareu drugog konferencijskog dana TNC&CUC 2003 možete pratiti uživo na webu: http://www.carnet.hr/cuc/ .

Predavanjima o Middlewareu, koji je temelj proširivosti i interoperabilnosti aplikativnih sustava te o primjeni novih tehnologija, u hotelu Opera nastavljen je poslijepodnevni dio programa drugog dana Internet konferencije pod nazivom Joint TERENA Networking Conference 2003 i CARNet User's Conference 2003. koju zajednički organiziraju Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet i europska udruga akademskih i istraživačkih mreža TERENA.

Podsjećamo da sva predavanja možete pratiti uživo preko weba na adresi: http://www.carnet.hr/cuc/ . O Middlewareu će biti riječi i od 16 sati na panel diskusiji u kojoj će sudjelovati Ken Klingenstein (Internet2, SDA), Harald Tveit Alvestrand (Cisco Systems, , Norveška), Walter Martin Tveter (Universty of Oslo, Norveška) i Christoph Graf (SWITCH, Švicarska), a raspravljat će ne samo o tehnološkim nego i o organizacijskim i pravnim aspektima Middlewarea. O tehničkoj zahtjevnosti konferencije govori podatak da je osiguran paralelan rad u četiri sekcije i sudionicima osiguran potpuni Internet pristup iz svih dijelova hotela. Pročitajte i: http://www.carnet.hr/novosti/?newsId=102, http://www.carnet.hr/novosti/?newsId=100 i http://www.carnet.hr/novosti/?newsId=96.

Nikolina Bradić Belobrajdić

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju