preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti s projekta
Preuzmi RSS
| Objavljeno 20. 2. 2014. 14:12 | RSS

ACDC radionica za akademsku zajednicu

U CARNetu je 20. veljače 2014. godine održana radionica za predstavnike akademske zajednice u Republici Hrvatskoj kako bi se predstavio Advnced Cyber Defence Center, zajednički projekt 28 partnera iz 14 europskih zemalja s ciljem borbe protiv botneta.

Centar za naprednu računalnu zaštitu je važan sastavni dio strategije računalne sigurnosti EU-a te je prva inicijativa pokrenuta u kontekstu strategije računalne sigurnosti EU-a. Ovaj projekt će poboljšati zaštitu mreža i sustava od botneta i štetnih programa.

Sudjelovanje u ovom projektu omoguciti će akademskoj i znanstveno-istraživačkoj zajednici efikasniju borbu protiv botneta u Republici Hrvatskoj uz upotrebu novih saznanja i tehnologija, koje će biti na raspolaganju za daljnju primjenu u praksi.

Više informacija o projektu možete pronaći na sljedećim stranicama:

http://www.carnet.hr/o_carnetu/eu_projekti/acdc

http://www.botfree.eu


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju