preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti s projekta
Preuzmi RSS
| Objavljeno 30. 9. 2014. 16:06 | RSS

ACDC projekt objavio Portal zajednice

Objavljen je Portal zajednice u okviru ACDC (Advanced Cyber Defence Centre) projekta koji potencijalnim partnerima omogućuje da se online prijave za sudjelovanje u projektu.

Novi portal omogućuje CERTovima, pružateljima internetskih usluga, dobavljačima računalno komunikacijskih tehnologija i ostalima da da dijele podatke i rješenja kako bi se ubrzala detekcija i olakšalo uklanjanje botneta sa računala i mobilnih uređaja zaraženih botnetima.

Portal je objavljen u sklopu Internet Security Days 2014 konferencije koja se održala u Brühlu u Saveznoj Republici Njemačkoj. CARNet je u ime projekta na konferenciji predstavljao pomoćnik ravnatelja CARNeta za Nacionalni CERT g. Darko Perhoč.

Više o konferenciji saznajte na stranicama konferencije na adresi http://isd.eco.de/en a o Portalu zajednice ACDC projekta na stranicama communityportal.acdc-project.eu.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju