preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 18. 2. 2014. 08:33 | RSS

Upute o sudjelovanju na natječaju za izradu loga

U sklopu projekta AMORES objavljujemo natječaj za izradu loga koji će pridonijeti izgradnji vizualnog identiteta projekta, te će se koristiti u svim diseminacijskim aktivnostima vezanima uz AMORES. Proučite upute o sudjelovanju u natječaju i saznajte više o projektu, te kako se prijaviti i osvojiti prigodnu nagradu!

Natječaj za izradu loga - upute o sudjelovanju

 1. Pozivaju se škole i učenici na sudjelovanje u natječaju za izradu loga koji će se koristiti u sklopu projekta AMORES. Sudjelovati mogu pojedini učenici, kao i grupe učenika iz cijele Europe.
 2. Logo koji pobijedi na natječaju koristit će se kao službeni logo na svim diseminacijskim materijalima i u svim diseminacijskim aktivnostima vezanima uz project AMORES.
 3. Logo može biti crtež na papiru ili izrađen elektronski ali sve prijave moraju biti zaprimljene putem službenog online obrasca na adresi http://www.amores-project.eu/logo-submission.html.
 4. Logo možete predati u bilo kojem vektorskom formatu ili kao PNG datoteku, u kojem je slučaju poželjno da dimenzije budu 2250x1501, ali nikako ne manje od 1024 x 768.
 5. Logo treba biti izvorno djelo autora jer će se koristiti pod Creative Commons Attribution licencom i biti će navedeno ime autora.
 6. Logo treba odražavati ciljeve projekta. Više o samom projektu možete naći na http://www.amores-project.eu/about.html, a sudionicima natječaja savjetujemo da pri izradi uzmu u obzir sljedeće teme:
  • Suradnju i kreativnost u cilju obogaćenja učenja o književnosti  
  • Razvoj digitalne pismenosti učenika i nastavnika kroz stvaranje e-artefakata utemeljenih na književnosti
  • Pružanje mogućnosti nastavnicima za povećanje pedagoških kompetencija kroz uporabu novih tehnologija u poduci književnosti
  • Razmjenu e-artefakata utemeljenih na književnosti među učenicima iz različitih zemalja u svrhu promicanja EU identiteta
 7. Razmotrit će se prijave pristigle do 1. ožujka 2014. godine.
 8. Prijave će pregledati skupina članova iz svih zemalja koje sudjeluju u projektu, te odlučiti koja prijava najbolje odražava ciljeve projekta. Pobjednik/ci će biti poznat(i) do 10. ožujka 2014.
 9. Kao autor(i) loga, pobjednik/ci će i sam(i) biti intenzivno uključen(i) u promidžbu kroz diseminacijske aktivnosti u sklopu projekta AMORES.  Pobjednik/ci će također osvojiti jednu od sljedeće dvije nagrade (po izboru):
 • Jednogodišnju pretplatu na «Pixton for schools» u vrijednosti od 96 EUR (uključuje 50 učenika).
  Pixton je alat za izradu stripova koji omogućuje učenicima i nastavnicima zajedničko stvaranje i dijeljenje e-artefakata. «Pixton for schools» naziv je pretplate ciljano prilagođene uporabi u razredu. Nudi privatan i siguran prostor, te alate za ocjenjivanje.  
 • Poklon bon u vrijednosti od 96 EUR koji se može koristiti za kupnju knjiga.

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju