preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 14. 3. 2014. 11:14 | RSS

Održan prvi međunarodni sastanak projekta AMORES

Prvi međunarodni sastanak partnera na projektu AMORES održan je 6. i 7. ožujka 2014. godine u Ateni. Sastanku je prisustvovalo trinaest članova tima iz osam partnerskih organizacija.

Cilj sastanka bio je unaprijediti odnose između partnera kroz bolje međusobno upoznavanje članova tima, stvoriti zajedničku sliku o ciljevima i metodologiji projekta te tako osigurati efikasniju provedbu i veću održivost projekta, upoznati sve članove tima s financijskim i administrativnim propisima, utvrditi status pojedinih radnih paketa i dogovoriti daljnje korake u implementaciji projekta.

Do sada provedene aktivnosti uključuju pripremu analize korištenja e-artefakata u nastavi nacionalne književnosti kao i istraživanje potreba neposrednih korisnika – pet škola iz Danske, Hrvatske, Poljske, Švedske i Velike Britanije koje će sudjelovati u projektu. Rezultati analize korištenja e-artefakata i istraživanja potreba korisnika bit će ugrađeni u razvoj metodologije za korištenje e-artefakata u nastavi nacionalne književnosti koja se zasniva na kreativnosti i suradnji.

Važan dio sastanka bio je posvećen diseminacijskim aktivnostima. Partneri su dogovorili moto projekta koji će se koristiti za promociju projekta ciljanoj publici – otkrivanje ljubavi prema književnosti kroz digitalnu suradnju i kreativnost.

Sastanak je bio izuzetno uspješan, a uz službeni dio sastanka, partneri su imali prilike razgledati stari dio grada pod vodstvom grčkog partnera, kao i kušati lokalne specijalitete.

Više informacija o projektu AMORES možete pogledati ovdje.
 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju