preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 4. 7. 2014. 14:47 | RSS

Završio online tečaj za nastavnike u sklopu projekta AMORES

Online tečaj za nastavnike u sklopu projekta AMORES završio je posljednjeg tjedna u lipnju. Nastavnici iz škola koje sudjeluju u projektu ukupno su osam tjedana istraživali kako kod svojih učenika razviti ljubav prema čitanju i književnosti uz interaktivnu i suradničku uporabu IKT-a u nastavi, točnije uz izradu e-artefakata.

Glavni dio tečaja trajao je šest tjedana, uz dva uvodna tjedna tijekom kojih su se nastavnici upoznali s načinom rada u sustavu za upravljanje učenjem Moodle. Nastavnici su primjenom različitih alata imali priliku snimati video filmove, izrađivati stripove i još mnogo toga, a također su raspravljali o tome kako učenike potaknuti na kritičko razmišljanje o izradi e-artefakata i na suradnju između partnerskih škola.

Posljednji tjedan nastavnici su se bavili temom održavanja videokonferencija, te je tečaj i završio videokonferencijom tijekom koje su nastavnici zajednički, u veselom ozračju, raspravljali o planovima za sljedeću školsku godinu.

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju