preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 16. 9. 2015. 11:39 | RSS

Četvrti međunarodni sastanak partnera projekta AMORES

Četvrti, pretposljednji, međunarodni sastanak partnera projekta AMORES održan je 14. i 15. rujna 2015. godine u Köpingu u Švedskoj. Sastanak je okupio trinaest članova tima iz devet partnerskih organizacija. Tijekom sastanaka partneri su razmijenili informacije vezane za provedbu planiranih aktivnosti kao i aktivnosti koje je potrebno napraviti prije završetka projekta.

Domaćin sastanka bio je partner iz Švedske - Karlbergsskolan. Prvog dana sastanka partneri su izvještavali o aktivnostima na radnim paketima. Također, dogovorene su aktivnosti za završno događanje koje će se održati na CARNetovoj korisničkoj konferenciji CUC, 19. i 20. studenoga 2015.  godine u Dubrovniku. Posebna pažnja posvećena je financijskom izvješću te pripremama za završni izvještaj projekta.

Drugog dana sastanka nastavljen je rad na financijskom izvješću, a organizirani su i individualni sastanci partnera kako bi se razjasnila sva otvorena pitanja oko izrade završnog izvještaja. Za kraj radnog dijela sastanka domaćin je omogućio partnerima sudjelovanje na nastavnom satu održanom prema AMORES nastavnoj metodologiji.

Tijekom neobaveznog dijela sastanka za partnere je organizirano razgledavanje Köpinga uz nadahnuto predavanje o njegovoj povijesti.

Više o samom projektu saznajte na ovoj adresi.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju