preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 11. 9. 2015. 11:03 | RSS

Digitalni nastavni materijali za nastavnike dostupni na švedskom i hrvatskom jeziku

Ranije ove godine na stranicama AMORES projekta objavljen je članak Dr. Geoffa Waltona, koji je predstavio AMORES digitalne nastavne materijale o interaktivnim IKT alatima u poučavanju nacionalne i europske literature. Ovi nastavni materijali dostupni su kao otvoreni obrazovni sadržaji (OER).

Cilj ovih materijala, dostupnih u obliku online tečajeva, osnaživanje je nastavnika kroz razvoj njihovih kompetencija i samopouzdanja u korištenju IKT alata u učionici. Koristeći ove alate nastavnici će biti u mogućnosti pomoći učenicima u procesu stvaranja e-artefakata koji će ih motivirati na čitanje i proučavanje nacionalne literature ali i nacionalne literature drugih europskih zemalja.

U skladu s jednim od ključnih ciljeva projekta AMORES – unaprjeđenja učenja književnosti širom Europe -  švedska i hrvatska verzija digitalnih nastavnih materijala sada su dostupni na ovoj adresi.

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju