preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 10. 11. 2015. 14:30 | RSS

Kako iskoristiti mogućnosti Erasmus plus programa

Erasmus+

Radionica o učinkovitom korištenju Erasmus plus programa Europske unije za registrirane sudionike CUC konferencije održat će se u četvrtak, 19. studenog s početkom u 16:30 sati. Radionica se organizira u sklopu posebnih događanja ovogodišnje konferencije CUC 2015.

Erasmus plus novi je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport za razdoblje 2014.-2020. kojim su zamijenjeni dosadašnji programi i potprogrami financiranja, a novost je da pruža podršku i u području sporta.

Radionica je namijenjena aktivnim sudionicima u školskom obrazovanju, nastavnicima, administrativnom osoblju, ravnateljima ali i svim drugim sudionicima konferencije koji mogu doprinijeti da škole u Hrvatskoj učinkovito iskoriste ovaj program kroz projekte i suradnju sa školama diljem Europe.

Voditelj radionice je Nikolaos Floratos, poduzetnik na području znanja i stručnjak Europske komisije s višegodišnjim međunarodnim iskustvom, što je dovoljan motiv svim sudionicima da se prijave i sudjeluju na radionici. Radionica će se izvoditi na engleskom jeziku.

Poziv za prijavu na radionicu upućen je registriranim sudionicima CUC konferencije. Više informacija o radionici dostupno je ovdje.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju