preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 16. 11. 2015. 16:24 | RSS

Niz AMORES događanja u Dubrovniku

Projekt AMORES bliži se kraju, a obilježit će ga niz događanja koja se održavaju u Dubrovniku ovaj tjedan.

 

 

 

Bit će to sadržajan tjedan kojim će se i službeno zaokružiti dvije godine aktivnosti za sve one koji su bili uključeni u projekt. Događanja su organizirana u okviru CARNetove korisničke konferencije CUC 2015, koja se održava od 18.-20. studenog u hotelu Valamar Lacroma. Organizator i domaćin svih događanja je CARNet koji je ujedno i voditelj projekta.

Za sudionike događanja - učenike, nastavnike i partnere projekta - CARNet je organizirao niz aktivnosti  koje će na kraju obilježiti završno događanje i zatvaranje projekta u petak, 20. studenog s početkom u 11 sati. Završno događanje otvoreno je za sve sudionike konferencije CUC 2015.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju