preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 18. 11. 2015. 16:10 | RSS

U Dubrovniku održana radionica o AMORES metodologiji poučavanja

Radionica o AMORES metodologiji poučavanja održana je danas u Osnovnoj školi Lapad u Dubrovniku

Na interaktivnoj radionici koju je vodila Janet Hetherington sa Sveučilišta u Staffordshireu, jednom od partnera projekta, sudjelovalo je četrnaest nastavnika. Cilj radionice bio je predstaviti inovativnu AMORES metodologiju poučavanja te načine na koje primjena IKT-a u nastavi može povećati angažman učenika i razviti njihovu ljubav za jezik i književnost. Polaznici su uglavnom bili nastavnici hrvatskog i engleskog jezika i književnosti u osnovnim i srednjim školama.

Bila je to zadnja u nizu radionica o AMORES metodologiji za nastavnike koje su već uspješno održane u Švedskoj, Poljskoj i Danskoj.

Tijekom jutra organiziran je i posjet istoj školi kojem su nazočili predstavnici CARNeta, partneri i učenici Skægkærskolen iz Danske i St. Mary's Catholic Primary School iz Velike Britanije koji su se susreli s ravnateljicom te knjižničarkom škole. Voditeljica projekta, Gordana Jugo, predstavila je projekt AMORES dok su domaćini predstavili školu i mnogobrojne aktivnosti i projekte u kojima su do sada sudjelovali. AMORES projekt, zaključila je ravnateljica, pružio je mogućnost nastavnicima iz Hrvatske da razmjene iskustva i povežu se s nastavnicima diljem Europe.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju