preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 5. 2013. 11:04 | RSS

Prvi sastanak hrvatskih dionika u okviru EU projekta ECOLAV

Prvi sastanak hrvatskih dionika u okviru EU projekta ECOLAV održan je 7. svibnja 2013. u prostorijama CARNeta u Zagrebu. Tema sastanka bila je predstavljanje programa strukovnog obrazovanja u području zaštite okoliša na svim razinama te odnos između postojeće ponude obrazovnih programa i potreba tržišta rada u Hrvatskoj.

Posebno težište stavljeno je na stjecanje kompetencija u području održivog korištenja računalne tehnologije.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Građevinskog fakulteta u Osijeku, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih – ASOO, Tehničke škola Ruđera Boškovića u Zagrebu i CARNeta. Istaknuta je potreba za daljnjim razvojem strukovnih programa iz područja zaštite okoliša i održivog korištenja tehnologije te usklađivanje s tržištem rada. Izvještaj sa sastanka bit će prezentiran na međunarodnom sastanku projektnih partnera 6. i 7. lipnja 2013. u Berlinu te će biti ugrađen kao hrvatski doprinos u zajednički izvještaj partnerstva.

Projekt “Environmental Competence Towards Labour Market and VET Systems”, skraćeno ECOLAV, predstavlja aktivnost Leonardo da Vinci Partnerstvo, a provodi se u okviru Programa za cjeloživotno učenje Europske unije.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju