preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 1. 10. 2013. 17:04 | RSS

Održan prvi partnerski sastanak projekta ICT Curricula

U utorak, 1. listopada 2013. godine u CARNetovim prostorijama u Zagrebu, održan je prvi sastanak projektnog tima ICT Curricula, projekta čiji puni naslov glasi „Development of ICTcurricula, qualifications and program elements in primary education - Razvoj elemenata kvalifikacija, programa i kurikuluma u dijelu računalne kompetencije u osnovnoškolskom obrazovanju“.

 

Sastanku su nazočili predstavnici partnerskih institucija iz Agencije za odgoj i obrazovanje, Algebre te CARNeta, kao i predstavnik iz ustanove International Institute of Software Economics, Innovation and Entrepreneurship (IISEIE) –podružnica Hrvatska koja je suradnik na projektu.

Cilj sastanka bio je upoznavanje i predstavljanje članova projektnih timova te predstavljanje ciljeva i projektnih aktivnosti, kao i definiranje rasporeda aktivnosti i događanja za prvo razdoblje provedbe projekta. Ujedno je dogovoren način rada i komunikacije između partnera, kao i dinamika održavanja zajedničkih sastanaka.

 

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju