preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 17. 12. 2012. 09:25 | RSS

Ljetna škola ODS-a

Pozivamo nastavnike da se prijave za ljetnu školu koja će se održati od  30. lipnja do 5. srpnja 2013. godine na grčkom otoku Kreti.

Ljetna škola na Kreti jedna je od brojnih projektnih aktivnosti kojom se želi pružiti podršku razvoju digitalno zrelih škola i kompetentnih nastavnika radi uključivanja digitalnih tehnologija u nastavu te potaknuti razvoj ključnih kompetencija učenika i studenata vezanih ponajprije uz sposobnosti rješavanja problema, kritičkog mišljena i ostvarenje uspješnog suradničkog učenja i rada.

Sudjelovanje u ljetnoj školi financira Europska komisija kroz program Comenius te se ovom prilikom pozivaju svi zainteresirani nastavnici da se zaključno sa 16. siječnjem 2013. godine prijave na natječaj Programa za cjeloživotno učenje za 2012. godinu koji je objavljen na http://www.mobilnost.hr/nio.php?n=92.

Više informacija o ODS ljetnoj školi možete pročitati na http://ods.ea.gr/


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju