preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 15. 11. 2017. u 14:44 sati |

Radionica: STEM 2.0 - Stimulirajuće, Timsko, Eksperimentalno i Motivirajuće poučavanje

 

U sklopu Scientix 3 projekta CARNet organizira radionicu STEM 2.0. Stimulirajuće, Timsko, Eksperimentalno i Motivirajuće poučavanje, koja će se održati 31.10.2017. od 15.00 do 17.00 sati, u CARNetu na adresi Josipa Marohnića 5, Zagreb.    

Radionica je prvenstveno namijenjena nastavnicima prirodoslovnih predmeta (matematike, fizike, kemije i biologije), a sudionici će saznati kako preokrenuti nastavni proces da nastavne cjeline dolaze kao ispunjenje učeničkih želja i potreba a ne kao sljedeća točka u rigidnom planu i programu.

Radionicu će voditi Bojan Markičević, iskusni facilitator i znanstveni komunikator, koji se profesionalno bavi edukacijom i savjetovanjem u polju znanstvene komunikacije te inovativnih metoda poučavanja.

Sudionici će prolaziti kroz vježbe i aktivnosti čija će im primjena omogućiti da osvježe nastavu te da na zanimljiv način prezentiraju učenicima svu ljepotu ali i kompliciran proces iza znanosti.

Na radionicu se možete prijaviti putem prijavnog obrasca. Potvrdu o prihvaćanju vašeg sudjelovanja dobit ćete na adresu koju unesete u obrazac.

Broj mjesta je ograničen!

Veselimo se vašem dolasku 😊

 

 

Radionica se financira iz EU programa Obzor 2020 za istraživanje i inovacije – projekt Scientix 3 (Ugovor N. 730009), koordinira Europska školska mreža (EUN). Sadržaj ovog teksta odražava samo stavove autora i ne predstavlja stavove Europske komisije te se Europska komisija ne smatra odgovornom za bilo kakvo korištenje informacija sadržanih u ovom tekstu.


| Zadnja izmjena 25. 10. 2017. u 15:27 sati |

Prijave na radionicu više nisu moguće jer su sva mjesta popunjena

| Zadnja izmjena 15. 11. 2017. u 14:32 sati |

Radionica: Ideje za inovativno poučavanje prirodoslovnih predmeta

U sklopu Scientix 3 projekta CARNet organizira radionicu Ideje za inovativno poučavanje prirodoslovnih predmeta, 30.03.2017. s početkom u 10.00 sati, u Gimnaziji A. G. Matoša u Đakovu.

Radionica je prvenstveno namijenjena nastavnicima prirodoslovnih predmeta (matematike, fizike, kemije i biologije), a sudionici će saznati brojne informacije o Scientix projektu, scenarijima poučavanja, e-Laboratoriju i mnogim drugim obrazovnim trendovima te suvremenim pedagoškim pristupima.

Želite li saznati kako kroz istraživanje i interakciju razviti nove vještine kod svojih učenika? Ili kako moderirati nastavne aktivnosti u učionici koristeći višenamjenske materijale, aktivnosti i ideje, koje se mogu primjenjivati na brojne načine, ovisno o mogućnostima, predznanjima i potrebama vaših učenika?

Ukoliko je odgovor na pitanja da, prijavite se na radionicu putem prijavnog obrasca u nastavku. Potvrdu o prihvaćanju vašeg sudjelovanja dobiti ćete na adresu, koju unesete u obrazac. Prijavite se čim prije jer je broj mjesta ograničen! 

Program radionice pogledajte ovdje

 

   

Radionica se financira iz EU programa Obzor 2020 za istraživanje i inovacije – projekt Scientix 3 (Ugovor N. 730009), koordinira Europska školska mreža (EUN). Sadržaj ovog teksta odražava samo stavove autora i ne predstavlja stavove Europske komisije te se Europska komisija ne smatra odgovornom za bilo kakvo korištenje informacija sadržanih u ovom tekstu.


| Zadnja izmjena 22. 9. 2017. u 15:35 sati |

Radionice u okviru Scientix projekta

Radionica: Interaktivni uvod u znanstvenu metodu

Hrvatska akademska i istraživačka mreža u sklopu SCIENTIX projekta organizirala je radionicu za nastavnike prirodoslovno-matematičke i tehničke grupe predmeta (STEM) pod nazivom "Interaktivni uvod u znanstvenu metodu”.

Zbog velikog interesa nastavnika radionicu smo organizirali u dva termina. Prva se odrzala 2.6.2015., a druga 10.9.2015. godine.

Voditelj radionice bio je Bojan Markičević, iskusni facilitator i znanstveni komunikator, koji radi kao nastavnik fizike u V. gimnaziji u Zagrebu, a profesionalno se bavi edukacijom i savjetovanjem u polju znanstvene komunikacije te inovativnih metoda poučavanja.

Nastavnici su na radionici prošli kroz niz vježbi i aktivnosti kojima mogu osvježiti svoju nastavu te na zanimljiv i jednostavan način učenicima objasniti sto je znanstveno istraživanje, koje su razlike između opservacije i pretpostavke te zašto je važno griješiti i kako iz grešaka učiti.

  

Radionica se financira iz okvirnog programa EU-a za istraživanje i razvoj (FP7), a koordinira ga Europska školska mreža (EUN). Sadržaj ovog teksta odražava samo stavove autora i ne predstavlja stavove Europske komisije te se Europska komisija ne smatra odgovornom za bilo kakvo korištenje informacija sadržanih u ovom tekstu.


Fotogalerija
Album: SCIENTIX - Galerija slika-2.6.2015
Interaktivni uvod u znanstvenu metodu, druga radionica u okviru projekta SCIENTIX

Prva Prethodna 1 [2]

Prezentacija >
Slika 13
slika 13 Preuzmi sliku
Slika 14
slika 14 Preuzmi sliku
Slika 15
slika 15 Preuzmi sliku
Slika 16
slika 16 Preuzmi sliku
Slika 17
slika 17 Preuzmi sliku
Slika 18
slika 18 Preuzmi slikuPrva Prethodna 1 [2]


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju