preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 15. 11. 2017. u 14:44 sati |

Radionica: STEM 2.0 - Stimulirajuće, Timsko, Eksperimentalno i Motivirajuće poučavanje

 

U sklopu Scientix 3 projekta CARNet organizira radionicu STEM 2.0. Stimulirajuće, Timsko, Eksperimentalno i Motivirajuće poučavanje, koja će se održati 31.10.2017. od 15.00 do 17.00 sati, u CARNetu na adresi Josipa Marohnića 5, Zagreb.    

Radionica je prvenstveno namijenjena nastavnicima prirodoslovnih predmeta (matematike, fizike, kemije i biologije), a sudionici će saznati kako preokrenuti nastavni proces da nastavne cjeline dolaze kao ispunjenje učeničkih želja i potreba a ne kao sljedeća točka u rigidnom planu i programu.

Radionicu će voditi Bojan Markičević, iskusni facilitator i znanstveni komunikator, koji se profesionalno bavi edukacijom i savjetovanjem u polju znanstvene komunikacije te inovativnih metoda poučavanja.

Sudionici će prolaziti kroz vježbe i aktivnosti čija će im primjena omogućiti da osvježe nastavu te da na zanimljiv način prezentiraju učenicima svu ljepotu ali i kompliciran proces iza znanosti.

Na radionicu se možete prijaviti putem prijavnog obrasca. Potvrdu o prihvaćanju vašeg sudjelovanja dobit ćete na adresu koju unesete u obrazac.

Broj mjesta je ograničen!

Veselimo se vašem dolasku 😊

 

 

Radionica se financira iz EU programa Obzor 2020 za istraživanje i inovacije – projekt Scientix 3 (Ugovor N. 730009), koordinira Europska školska mreža (EUN). Sadržaj ovog teksta odražava samo stavove autora i ne predstavlja stavove Europske komisije te se Europska komisija ne smatra odgovornom za bilo kakvo korištenje informacija sadržanih u ovom tekstu.


| Zadnja izmjena 25. 10. 2017. u 15:27 sati |

Prijave na radionicu više nisu moguće jer su sva mjesta popunjena

| Zadnja izmjena 15. 11. 2017. u 14:32 sati |

Radionica: Ideje za inovativno poučavanje prirodoslovnih predmeta

U sklopu Scientix 3 projekta CARNet organizira radionicu Ideje za inovativno poučavanje prirodoslovnih predmeta, 30.03.2017. s početkom u 10.00 sati, u Gimnaziji A. G. Matoša u Đakovu.

Radionica je prvenstveno namijenjena nastavnicima prirodoslovnih predmeta (matematike, fizike, kemije i biologije), a sudionici će saznati brojne informacije o Scientix projektu, scenarijima poučavanja, e-Laboratoriju i mnogim drugim obrazovnim trendovima te suvremenim pedagoškim pristupima.

Želite li saznati kako kroz istraživanje i interakciju razviti nove vještine kod svojih učenika? Ili kako moderirati nastavne aktivnosti u učionici koristeći višenamjenske materijale, aktivnosti i ideje, koje se mogu primjenjivati na brojne načine, ovisno o mogućnostima, predznanjima i potrebama vaših učenika?

Ukoliko je odgovor na pitanja da, prijavite se na radionicu putem prijavnog obrasca u nastavku. Potvrdu o prihvaćanju vašeg sudjelovanja dobiti ćete na adresu, koju unesete u obrazac. Prijavite se čim prije jer je broj mjesta ograničen! 

Program radionice pogledajte ovdje

 

   

Radionica se financira iz EU programa Obzor 2020 za istraživanje i inovacije – projekt Scientix 3 (Ugovor N. 730009), koordinira Europska školska mreža (EUN). Sadržaj ovog teksta odražava samo stavove autora i ne predstavlja stavove Europske komisije te se Europska komisija ne smatra odgovornom za bilo kakvo korištenje informacija sadržanih u ovom tekstu.


| Zadnja izmjena 22. 9. 2017. u 15:35 sati |

Radionice u okviru Scientix projekta

Radionica: Interaktivni uvod u znanstvenu metodu

Hrvatska akademska i istraživačka mreža u sklopu SCIENTIX projekta organizirala je radionicu za nastavnike prirodoslovno-matematičke i tehničke grupe predmeta (STEM) pod nazivom "Interaktivni uvod u znanstvenu metodu”.

Zbog velikog interesa nastavnika radionicu smo organizirali u dva termina. Prva se odrzala 2.6.2015., a druga 10.9.2015. godine.

Voditelj radionice bio je Bojan Markičević, iskusni facilitator i znanstveni komunikator, koji radi kao nastavnik fizike u V. gimnaziji u Zagrebu, a profesionalno se bavi edukacijom i savjetovanjem u polju znanstvene komunikacije te inovativnih metoda poučavanja.

Nastavnici su na radionici prošli kroz niz vježbi i aktivnosti kojima mogu osvježiti svoju nastavu te na zanimljiv i jednostavan način učenicima objasniti sto je znanstveno istraživanje, koje su razlike između opservacije i pretpostavke te zašto je važno griješiti i kako iz grešaka učiti.

  

Radionica se financira iz okvirnog programa EU-a za istraživanje i razvoj (FP7), a koordinira ga Europska školska mreža (EUN). Sadržaj ovog teksta odražava samo stavove autora i ne predstavlja stavove Europske komisije te se Europska komisija ne smatra odgovornom za bilo kakvo korištenje informacija sadržanih u ovom tekstu.


Fotogalerija
Album: SCIENTIX - Galerija slika-10.9.2015


Prva Prethodna 1 [2]

Prezentacija >

Preuzmi sliku

Preuzmi slikuPrva Prethodna 1 [2]


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju