preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 17. 2. 2016. u 09:34 sati |

Nataša Boj

Nataša Boj rođena je 06. siječnja 1969. godine u Čakovcu. Završila Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu, diplomirala 1992., smjer Projektiranje informacijskih sustava, završila pedagoško-psihološku izobrazbu na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te položila stručni ispit. Od 1993. godine zaposlena je u III. osnovnoj školi Čakovec na mjestu učiteljice informatike te promovirana u učitelja mentora 2011. godine, status učitelja savjetnika stekla 2015. godine.

Osim što djecu uči pravilnoj uporabi informacijsko-komunikacijske tehnologije, uči ih i zdravom načinu života s naglaskom na održiv suživot s prirodom kroz realizaciju eko projekata u sklopu Građanskog odgoja i obrazovanja. Njezina vizija je da se informacijsko-komunikacijska tehnologija treba koristiti u što više nastavnih predmeta, da nastavni sadržaji budu učenicima dostupni online, da se suvremena tehnologija što više koristi u edukativne svrhe. Znanja koja stječe na stručnim usavršavanjima aktivno prenosi na svoje kolege u školi i izvan nje kroz predavanja i radionice.


Aktivistica je udruge MIS, koja okuplja učenike osnovnih i srednjih škola Međimurske županije i šire sa svrhom učenja programiranja od najranije dobi. Mišljenja je da programiranje treba uvesti kao izborni predmet već od razine osnovne škole.
Voli posao kojim se bavi, između ostalog i zbog neprestanog druženja s djecom i mladima.
U svome radu s učenicima, vodi se poznatom mišlju: „Reci mi i zaboravit ću, pokaži mi i zapamtit ću, uključi me i naučit ću.“


Administratorica je e-Dnevnika, e-Matice i e-Resursa.

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju