preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 4. 10. 2013. u 11:42 sati |

Nikolina Bubica

Rođena 1970. u Dubrovniku, diplomirala na Prirodno matematičkom fakultetu u Splitu kao prof. matematike i informatike. 

Od 1994. godine zaposlena u OŠ Mokošica (Mokošica) na mjestu učitelja matematike i informatike. Kao učitelj i voditelj,  aktivno sudjeluje u radu ŽSV učitelja informatike Dubrovačko-neretvanske županije. Redovito uključena u organizaciju i provedbu natjecanja iz informatike kao član županijskog  i državnog povjerenstva za provedbu natjecanja.

2006. godine član Radne skupine za izradu Nastavnog plana i programa za osnovu školu – područje informatika. Sudjeljuje u ECDL projektu kao predavač i ispitivač osnovnog i naprednog modula te ICTEDU projekta od njegovog samog početka.  

Od travnja 2012. godine student na doktorskom studiju "Istraživanje u edukaciji u području prirodnih i tehničkih znanosti, smjer Informatika“ pri Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Splitu.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju