preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 20. 10. 2010. u 13:08 sati |

Aleksandra Mudrinić Ribić

Aleksandra Mudrinić Ribić radi kao ekspert na području implementacije informacijsko komunikacijske tehnologije i inovativnih edukacijskih alata i metoda u obrazovanju. 

U CARNet-u je angažirana na brojnim projektima iz područja informacijsko komunikacijske tehnologije te njezine implementacije i primjene u području obrazovanja.

Rođena je 3. prosinca 1976. godine u Osijeku gdje je završila Jezičnu gimnaziju te je diplomirala na Odjelu za matematiku pri Sveučilištu J.J.Strossmayera, smjer matematika-informatika.

Aleksandra je završila CARNet-ovu E-learning akademiju i ima certifikat programa E-learning Course Design.

Prije CARNet-a radila je na mjestu profesora matematike i informatike te stekla višegodišnje iskustvo rada u nastavi.
Od 2005. godine, otkada je zaposlena u CARNet-u, sudjeluje u izradi i implementaciji online nastavnog materijala za potrebe akademske zajednice kao i za osnovne i srednje škole.

Vodila je Online mentor, projekt odabira i obrazovanja online mentora za potrebe mentoriranja CARNet-ovih online tečajeva te projekt Primjena interaktivne ploče u nastavi čiji su rezultati u obliku video tutorijala objavljeni na Nacionalnom portalu za učenje na daljinu Nikola Tesla. Voditeljica je brojnih radionica na temu primjene interaktivne ploče u nastavi.
 

  Aleksandra potpisuje uredništvo triju online tečajeva:

Objavila je nekoliko radova koje je prezentirala na hrvatskim konferencijama.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju