preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 23. 3. 2011. 13:35 | RSS

Novosti o održavanju online tečajeva uz podršku online mentora

U skladu s novim razvojnim aktivnostima i u cilju razvoja novih usluga namijenjenih CARNetovim korisnicima, CARNetov edukacijski centar od kalendarske godine 2011. prestaje s pružanjem usluge održavanja online tečajeva uz podršku mentora.

Iznimka su online tečajevi Izrada online tečaja pomoću Moodle-a i E-tečaj za e-mentore koji će se kao i do sada održavati uz podršku online mentora.

Sve informacije o online tečaju Izrada online tečaja pomoću Moodle-a te kako se prijaviti na tečaj, sada se nalaze na stranicama usluge Moodle, a informacije o E-tečaju za e-mentore te online obrazac za prijavu na tečaj nalaze se na stranicama usluge e.Tečajevi za primjenu u nastavi.

Podsjećamo da su ostali CARNetovi online tečajevi, koji su se održavali uz podršku online mentora i dalje dostupni i u obliku za samostalno učenje, a nalaze se na Portalu za učenje na daljinu 'Nikola Tesla'. Portalu mogu pristupati svi CARNetovi korisnici koji posjeduju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr.

 

 

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju