preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 21. 10. 2008. 00:00 | RSS

Radionice o CARNetovom CMS-u za škole u sklopu Webfestivala 2008

CARNet poziva nastavnike da se prijave na radionice o CARNetovom CMS sustavu za škole, organizirane u sklopu natjecanja Webfestival 2008 i CARNetove korisničke konferencije – CUC 2008.
 

CARNet poziva nastavnike da se prijave na radionice o CARNetovom CMS sustavu za škole, organizirane u sklopu natjecanja Webfestival 2008 i CARNetove korisničke konferencije – CUC 2008.

CARNetov CMS za škole je sustav razvijen i dizajniran posebno za potrebe škola, koji omogućava jednostavno kreiranje i ažuriranje web stranica, bez velikih tehničkih predznanja.
Webfestival 2008, natjecanje autora web sadržaja, ove će godine nagrađivati webove škola izrađene u CARNetovom CMS-u.
 

U sklopu Webfestivala organizirane su i uvodne radionice o CMS-u, tijekom kojih će se polaznici moći upoznati s načinima kreiranja web sjedišta škole, dostupnim alatima te s tehničkom administracijom weba.
Radionice će se održavati: 28. listopada 2008. u Osijeku, 30. listopada 2008. u Zadru i 4. studenoga 2008. u Zagrebu. CMS radionice namijenjene su prvenstveno administratorima škola, ali i ostalima koji su u doticaju s kreiranjem i održavanjem web stranica škole. Zainteresirani se mogu prijaviti putem web obrasca na adresi http://www.carnet.hr/onlinetecajevi/raspored ili elektroničkom poštom na adresu webfestival@carnet.hr.
 

Detaljne informacije o trajanju, sadržaju, terminima i lokacijama radionica potražite na adresi http://webfestival.skole.hr/radionice.
 

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju