preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 10. 7. 2001. 00:00 | RSS

Završila nastava I. generacije polaznika Cisco akademije mrežnih tehnologija

Tijekom četiri modula održavanja nastave, od studenog prošle godine do lipnja ove godine, školovalo se 28 polaznika osposobljavajući se za dizajniranje, izgradnju i održavanje računalnih mreža.
CARNet - Hrvatska akademska i istraživačka mreža poziva Vas na konferenciju za novinare u povodu završetka školovanja prve generacije polaznika Cisco akademije mrežnih tehnologija. Konferencija će se održati u četvrtak, 12. srpnja 2001. u 12 sati u dvorani na međukatu Nacionalne i sveučilišne knjižnice. CARNet je, kao vladina ustanova za promociju i razvoj informacijskih tehnologija, prepoznao da u Hrvatskoj, kao i primjerice u Njemačkoj, povećanjem broja korisnika Interneta i drugih novih tehnologija, nedostaju stručni ljudi za održavanje računalnih sustava. Stoga je u suradnji s Cisco Systems, Int., vodećom svjetskom Internet tvrtkom, u studenom prošle godine u Hrvatskoj otvorena Cisco akademija za izobrazbu stručnjaka u području mrežnih tehnologija. Tijekom četiri modula održavanja nastave, od studenog prošle godine do lipnja ove godine, školovalo se 28 polaznika osposobljavajući se za dizajniranje, izgradnju i održavanje računalnih mreža. Kandidati su stekli veći stupanj znanja o Internetu i mrežnim tehnologijama što im omogućuje lakše zapošljavanje, a dodijeljen im je certifikat koji svjedoči o završenoj Akademiji. Inače, Cisco akademiju u svijetu trenutno polazi oko 96 000 studenata u 84 zemlje svijeta. Konferenciji će, uz polaznike Cisco akademije, prisustvovati prof. dr. Slavko Krajcar, predsjednik Upravnog vijeća CARNeta, Mladen Tabak, Business Development Manager, Cisco Systems Hrvatska te Nevenko Bartolinčić, voditelj projekta Cisco akademije u CARNetu.

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju