preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 5. 2008. 00:00 | RSS

Prijavite rad na 10. CARNetovu korisničku konferenciju

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet od 10. do 12. studenog 2008. godine na Tehničkom fakultetu u Rijeci organizira svoju 10. po redu korisničku konferenciju CUC 2008 pod naslovom Internet 10.0.

Pozivamo sve zainteresirane da svojim radom sudjeluju u programu ovogodišnje konferencije, a rok za slanje sažetaka radova, prijedloga tečajeva i radionica je 15. lipnja. Dostupnost širokopojasnog Interneta i snižavanje cijena učinili su Internet jednim od najdostupnijih medija današnjice.

U ovih 10 godina od prve konferencije Internet je izišao iz akademskih zgrada te nam došao u kuće i na ulice, obično programiranje je preraslo u vještinu upravljanja informacijama, web se razvio na način da društveni softver i virtualni svjetovi postaju naša svakidašnjica, a mreža je svuda oko nas. Kroz pozvana predavanja, radove i prezentacije, radionice i okrugle stolove na CUC-u 2008 će se raspravljati o sljedećim temama:

  • Upravljanje informacijama
  • Web 2.0 i društveni softver
  • Mreže
  • #Koliko {programskih} jezika govorite?
  • E-obrazovanje
  • Za sistemce i sve one koji se tako osjećaju.

I ove godine, CUC 2008 prati Webfestival, posebno natjecanje namijenjeno autorima i korisnicima sadržaja na Internetu. Webfestival 2008 će se baviti web stranicama škola objavljenim u CARNetovom CMS sustavu, a nagrađene će biti one škole koje na najbolji i korisnicima najprilagođeniji način iskoriste sve prednosti koje CMS omogućava. Sve dodatne informacije o konferenciji, Webfestivalu te prijavi radova su dostupne na službenim stranicama konferencije www.carnet.hr/CUC/ ili putem maila na cuc@carnet.hr.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju