preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 18. 4. 2003. 00:00 | RSS

Nova generacija Cisco predavača

Svečanom promocijom održanom 18. travnja završilo je školovanje predavača Cisco akademija mrežnih tehnologija obrazovanih u CARNetu, regionalnoj Cisco akademiji. Program je završio 31 predavač iz 9 lokalnih akademija.
Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu svečanom promocijom održanom 18. travnja završilo je školovanje predavača Cisco akademije mrežnih tehnologija u CARNetu, regionalnoj Cisco akademiji. Akademiju je završio 31 predavač iz 9 lokalnih akademija koje, osim u Zagrebu, djeluju u Splitu, Dubrovniku i Osijeku. Nastava se sastojala od jednog organizacijskog tečaja o radu same akademije te od 4 stručna modula na kojima su se budući predavači obrazovali za predavanje gradiva o dizajniranju, gradnji i održavanju računalnih mreža. Podsjećamo, Cisco akademija mrežnih tehnologija (Cisco Networking Academy) pokrenuta je u SAD-u 1997. godine zbog školovanja stručnjaka za računalne mreže, ali i kao potpora sveučilištima u održavanju njihovih mreža. Trenutno u 149 zemalja svijeta djeluje 10 371 Akademija s 437 687 polaznika. Program Cisco akademije mrežnih tehnologija u Hrvatsku je 2000. godine uveo CARNet i time postao prva regionalna akademija, zadužena za pokretanje lokalnih akademija na području cijele države.

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju