preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 22. 5. 2018. u 15:56 sati |

Kako postati korisnik

Usluga O2CARNET pruža se isključivo korisnicima pojedincima koji posjeduju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr na temelju kojeg se obavlja proces autentikacije i autorizacije korisnika za uporabu usluge.

Pravo korištenja usluge dobivaju korisnici CARNET-a iz sustava visokog obrazovanja i to isključivo iz skupa djelatnika, studenata, vanjskih suradnika i gostiju koji sudjeluju u obavljanju poslova vezanih uz temeljne djelatnosti ustanove, a ne i u njenim eventualnim komercijalnim poslovima. Pravo korištenja imaju također i svi profesori, učenici i zaposlenici osnovnih i srednjih škola te đačkih domova.

Preduvjet za korištenje usluge O2CARNET je dostupnost usluge u području pokrivenom Optima mrežom. Dostupnost možete provjeriti ovdje

Novi O2CARNET korisnik možete postati potpisom ugovora s Optimom. Za dodatne informacije na raspolaganju vam stoji Optima služba za korisnike koju možete kontaktirati pozivom na besplatni broj 0800 0088. Prijavu za korištenje usluge možete popuniti ovdje.

Da bi se korisnik mogao spojiti na Internet, treba imati aktivan elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr, odnosno korisničko ime i lozinku u sklopu AAI@EduHr sustava. Podatke dodjeljuje ustanova članica CARNET-a kojoj korisnik pripada, a stanje elektroničkog identiteta možete provjeriti tako da kliknete u izborniku s lijeve strane na "pregled vašeg računa".

 


 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju