2003-04-15 00:00:00

Prijavite se na konferenciju

Članovima akademske i istraživačke zajednice u Hrvatskoj omogućeno je da po subvencioniranim kotizacijama sudjeluju na Internet konferenciji o mrežnim tehnologijama "User Opportunities/Network Challenges" koja će se od 19. do 22. svibnja 2003. održati u zagrebačkom hotelu Opera.

Budite i Vi sudionik Internet konferencije o mrežnim tehnologijama "User Opportunities/Network Challenges" koju od 19. do 22. svibnja 2003. u zagrebačkom hotelu Opera zajednički organiziraju CARNet i Europska udruga akademskih i istraživačkih mreža -TERENA. Prijave na ovu značajnu konferenciju možete ostvariti na adresi http://www.terena.nl/conferences/ tnc2003/registration/ , dok njen program pogledajte na http://www.terena.nl/tnc2003/.

Ovogodišnja će konferencija omogućiti razmjenu međusobnih iskustva korisnika i graditelja mrežnih sustava, a očekuje se dolazak 500-tinjak sudionika iz zemlje i svijeta. Članovima akademske i istraživačke zajednice u Hrvatskoj CARNet je omogućio sudjelovanje na konferenciji po subvencioniranim kotizacijama. No valja napomenuti da je njihov broj ograničen, pa ako ste član ove znanstvene populacije iskoristite ovu pogodnost što prije.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Javni web CARNeta