2003-05-22 00:00:00

Danas završava konferencija

Danas, 22. svibnja, u 11 sati u hotelu Opera bit će zatvorena četverodnevna međunarodna konferencija o mrežnim tehnologijama pod nazivom "User Opportunities/Network Challenges". Ceremoniju zatvaranja možete pratiti na webu: http://www.carnet.hr/cuc.

«Kako tehnologije mijenjaju sveučilišta» naziv je predavanja kanadskog stručnjaka Tonya Batesa koji će o tome izlagati u okviru zatvaranja međunarodne konferenciju o mrežnim tehnologijama pod nazivom "User Opportunities/Network Challenges". Izlagat će se i o mrežnom menadžmentu te o poboljšanjima u razmjeni znanstvenih informacija putem Interneta. Na ceremoniji zatvaranja koja započinje u 11 sati sudionike će pozdraviti David Williams, predsjednik TERENA-e i Shirley Wood, predsjednica TERENA-inih mrežnih konferencija (TERENA Networking Conference).

Miroslav Milinović, supredsjednik programskog odbora uoči posljednjeg konferencijskog dana naglasio da je CARNet počašćen činjenicom da je peta korisnička konferencija (CUC) proslavljena radno, zajedno s uglednom TERENA-inom konferencijom. Podsjetimo, konferenciju su zajednički organizirali Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet i europska udruga akademskih i istraživačkih mreža TERENA, a tijekom četiri dana u Zagrebu je okupila 500 sudionika iz zemlje i svijeta. Prijenos zatvaranja možete pratiti preko weba: http://www.carnet.hr/cuc.

Nikolina Bradić Belobrajdić

Uredništvo weba


Javni web CARNeta