2010-08-29 22:47:00

Održani stručni skupovi za edukatore – regije Primorje

Stručni skupovi za edukatore regije Primorje održani su u Rijeci i Otočcu. Edukatori iz Primorsko-goranske i Istarske županije prisustvovali su stručnom skupu u Rijeci, a edukatori iz Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Ličko-senjske županije stručnom skupu u Otočcu.

Oba skupa organizirana su pod vodstvom višeg savjetnika za informatiku Eugena Bana i Renate Ivanković, voditeljice projekta koja je na početku skupa predstavila projekt, te detaljno objasnila organizacijsku  i sadržajnu problematiku projekta.

Stručni skup u Rijeci održan je 25.08.2010. u Srednjoj školi za elektrotehniku i računalstvo.Edukatore su obrazovali regionalni edukatori: Dejan Matić, Milana Jakšić i Predrag Dukić.

Domaćin stručnog skupa u Otočcu bila je Srednja škola Otočac, 27. kolovoza 2010. godine. Skupu su prisustvovali edukatori navedenih županija koji će upoznati učitelje i nastavnike iz svih osnovnih i srednjih škola svoga područja s brojnim sadržajima i uslugama koje im pruža MZOŠ i CARNet. Ulogu edukatora imale su Jasminka Gerin, regionalni edukator i Ivanka Kranjčević-Orešković, voditeljica regionalnih edukatora ove regije.

Slike s navedenih skupova pogledajte ovdje
 


Javni web CARNeta