2010-09-09 13:39:00

Održani stručni skupovi za edukatore Zagrebačke regije

Stručnim skupovima za edukatore grada Zagreba i županije Zagrebačke završena je 5. faza projekta. Skupovi su održani u dva termina i na dvije različite lokacije.

Prvi skup održan je 02.09.2010. godine u Geodetskoj tehničkoj školi. Drugi skup je trebao biti održan u OŠ Augusta Harambašića 06.09.2010. godine ali je u školi domaćinu dan uoči skupa došlo do poplave. Izuzetnim naporima kolegica Ines Kniewald i Magdalene Babić i zahvaljujući razumijevanju ravnatelja OŠ Vrbani drugi skup je u manje od 24 sata „preseljen“ i u planiranom terminu održan u OŠ Vrbani.

Uvodno slovo na oba skupa održali su voditeljica projekta Renata Ivanković i viši savjetnik za informatiku i tehničku kulturu Eugen Ban. Upoznali su nazočne sa svim novostima i obvezama u provođenju projekta.


Predavači na oba skupa bili su regionalni edukatori:
Magdalena Babić – OŠ Vrbani,
Vesna Benedek Bogišić – OŠ Sveta Nedjelja,
Ines Kniewald – OŠ Augusta Harambašića,
Kristina Lučić – Gimnazija Velika Gorica,
Zlatka Markučič – XV. gimnazija,
Zlatan Soldo – Geodetska tehnička škola

U opuštenom, ali radnom ozračju predavači su stavljali naglasak na kvalitetno i jedinstveno prezentiranje edukacijskih materijala. Skupu su nazočili svi edukatori, te su nakon istog osposobljeni kvalitetno provoditi naredne faze projekta.

Slike s navedenog skupa pogledajte ovdje.


Javni web CARNeta