2010-10-27 08:52:00

Predstavljen projekt na stručnom skupu za ravnatelje osnovnih škola

U tijeku je stručni skup za ravnatelje osnovnih škola u Dubrovniku, koji traje od 25.-27. listopada 2010. Na skupu, pored oko šesto ravnatelja osnovnih škola, sudjeluju i uzvanici iz Sabora, MZOŠa, AZOO, CARNeta, NCVVOa, prosvjetne inspekcije i Udruge srednjoškolskih ravnatelja Hrvatske.

Prvog dana skupa CARNet je predstavio projekt ICT Edu svim sudionicima skupa. Osim informacija vezanih uz iniciranje i provedbu projekta, predočene su informacije ravnateljima vezane uz način organiziranja radionica i kontaktiranja edukatora, kao najvažnija aktivnost ove faze projekta.

Istaknuto je da su škole na službene mail adrese dobile dopis iz MZOS-a, CARNeta i AZOO-a vezano uz provedbu projekta. Uz dopise poslana je i mreža edukatora iz koje je vidljivo da svaka škola ima dodijeljenog edukatora. Također je istaknuto da se provedba projekta planirana na razini škola provodi kroz dva modula, s tim da se prvi modul realizira u razdoblju od 8. studenoga 2010. do 31. kolovoza 2011.

Za sve dodatne informacije o provedbi projekta u školama, sudionici su upućeni na adresu  http://www.carnet.hr/ictedu/ravnatelji

Fotografije s navedenog skupa pogledajte ovdje.


Javni web CARNeta