2003-12-17 00:00:00

Izvučeni dobitnici nagradne igre «Veza za studentski džep»

U CARNetovim prostorijama su 17. prosinca u 12 sati izvučena imena dobitnika vrijednih nagrada osiguranih u sklopu nagradne igre koju je CARNet krajem listopada ove godine pokrenuo kao dio akcije "Veza za studentski džep". Imena dobitnika mogu se pronaći na adresi http://www.carnet.hr/studenti/veza ili za tri dana u dnevnom tisku. Nagrade će se sretnim dobitnicima dodijeliti na velikom partyju u petak, 19. prosinca u 21:00 u zagrebačkom New Gap Clubu kada, koncertom Bare i Plaćenika, i službeno završava akcija «Veza za studentski džep».

U CARNetovim prostorijama su danas u 12 sati izvučena imena dobitnika vrijednih nagrada osiguranih u sklopu nagradne igre koju je CARNet krajem listopada ove godine pokrenuo kao dio akcije "Veza za studentski džep". U nagradnu igri, koja je trajala od 27. listopada do 15. prosinca, uključilo se 1119 sudionika. Oni su kroz sedam tjedana odgovarali na pitanja čiji su odgovori bili dostupni na adresama http://www.carnet.hr/ ili na http://www.10godinainterneta.hr/. Imena dobitnika mogu se pronaći na adresi http://www.carnet.hr/studenti/veza ili za tri dana u dnevnom tisku. Nagrade će se sretnim dobitnicima dodijeliti na velikom partyju u petak, 19. prosinca u 21:00 u zagrebačkom New Gap Clubu kada, koncertom Bare i Plaćenika, i službeno završava akcija «Veza za studentski džep». Podsjetimo, CARNet je krajem listopada na visokim učilištima pokrenuo promotivnu akciju pod nazivom "Veza za studentski džep" kako bi potaknuo studente, ali i ostale članove akademske zajednice da, bez naknade, koriste pristup Internetu putem CARNeta. Ujedno, akcija je pozivala i na pohađanje tečajeva o Internetu koje, također bez naknade, organizira CARNetov edukacijski centar Edupoint http://edupoint.carnet.hr/.

Promotivna akcija "Veza za studentski džep" je, pored spomenute nagradne igre, uključivala i distribuciju promotivnih materijala po fakultetima i zavodima te radijsku reklamu. Detaljniji podaci o akciji dostupni su na službenim stranicama akcije http://www.carnet.hr/studenti/veza. U sklopu tih stranica moguće je ispuniti i anketu o korištenju Interneta u akademskoj zajednici.

Nela Marasović Uredništvo weba


Javni web CARNeta