2011-09-23 10:55:51

Novi sadržaji na Nacionalnom portalu za učenje na daljinu "Nikola Tesla"

Program online tečajeva za samostalno učenje na Nacionalnom portalu za učenje na daljinu „Nikola Tesla“ upotpunjen je s još dva online tečaja. Radi se o online tečajevima Napredne web tehnologije i Izrada online tečaja pomoću Moodle-a.
 

Online tečaj Napredne web tehnologije namijenjen je svima koji žele unaprijediti izgled i funkcionalnosti svojih web sjedišta, dok je online tečaj Izrada online tečaja pomoću Moodle-a namijenjen nastavnom osoblju osnovnih i srednjih škola, te visokoškolskih ustanova članica CARNeta koji žele samostalno osmisliti i izraditi online tečaj  u Moodle-u iz proizvoljno odabranog područja.

Na Portalu „Nikola Tesla“ smješteni su digitalni obrazovni sadržaji iz biologije, fizike, kemije matematike i engleskog jezika za srednje škole, e.Tečajevi za primjenu u nastavi, online tečajevi o primjeni i upotrebi Interneta i alatima za izradu sadržaja za Internet te ECDL e-tečajevi.

Svi sadržaji na Portalu „Nikola Tesla“ namijenjeni su učenicima i nastavnicima, a mogu im pomoći u izvođenju nastave pomoću multimedijskih interaktivnih materijala za učenje te upotpunjavanju znanja iz raznih područja.

Pristup Portalu „Nikola Tesla“ omogućen je svim učenicima, studentima, nastavnicima i ostalom znanstveno-nastavnom osoblju uz upotrebu elektroničkog identiteta  u sustavu AAI@EduHR, kojeg svaki korisnik dobiva na svojoj ustanovi.
 


Javni web CARNeta