2004-03-11 00:00:00

Prijavite rad na CARNetovoj konferenciji CUC 2004.

6. CARNetova korisnička konferencija CUC 2004 ove će se godine, pod naslovom "Nove granice" ("New Frontiers"), održati od 27. do 29. rujna 2004. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. CARNet vas poziva da svojim radom odnosno prezentacijom aktivno sudjelujete u radu konferencije. Sve informacije o konferenciji i prijavi radova dostupne su na adresi http://www.carnet.hr/CUC/ .

6. CARNetova korisnička konferencija CUC 2004 ove će se godine, pod naslovom "Nove granice" ("New Frontiers"), održati od 27. do 29. rujna 2004. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. CUC 2004 će kroz tečajeve, pozvana predavanja, radove i prezentacije, radionice i okrugle stolove obuhvatiti sljedeće teme:

Autentikacijski i autorizacijski sustavi Web usluge i napredne aplikacije Multimedija, videokonferencije i streaming Sigurnost i dostupnost informacija Obrazovanje na daljinu Napredno racunanje, klasteri i grid.

CARNet vas poziva da svojim radom odnosno prezentacijom aktivno sudjelujete u radu konferencije. Sve informacije o konferenciji, načinima registracije sudionika kao i prijavi radova dostupne su na adresi http://www.carnet.hr/CUC/.

Uredništvo weba


Javni web CARNeta